Distribution Stockholm

Distribution – Förlängda Armen AB

Distribution i världsklass!
Distributionstjänsterna Förlängda Armen AB erbjuder är väldigt uppskattade av våra kunder. Befintliga distributionsuppdrag blir bara större och större. Anledningen är kunder som vill att vi löser mer och mer av deras totala distributionsbehov. Man skulle kunna säga att det är nöjda kunder som vill bli ännu nöjdare.

Vi får även ständigt nya förfrågningar på varuflöden från aktörer som hört talas om våra tids- och kostnadsbesparande lösningar från våra kunder, vilket också övertygar oss om att Förlängda Armen AB har de bästa distributionslösningarna.

Med eller utan – du väljer!
Vår fordonsflotta erbjuder lösningar för alla distributionsbehov. Från sidolastad liten skåpbil till bil och släp, med eller utan kyla, kort sagt har vi en fordonsanpassad lösning för optimal distribution av flöden i alla branscher, oavsett om det handlar om tempererat livsmedel med höga hanteringskrav eller vanligt torrgods utan några speciella krav.

Vi anpassar debiteringsmodell utefter uppdrag och behov!
Vi träffar dig gärna och berättar hur vi blivit en av Stockholms mest uppskattade distributionsföretag och hur vi kan skräddarsy en optimal lösning för just ditt distributionsbehov. Vilken debiteringsmodell vill du ha? Du bestämmer, vi fixar!

Utmaningen!
Har du redan valt en annan distributionsaktör kan du utmana Förlängda Armen AB genom att låta oss titta på uppdraget/behovet och återkomma med ett jämförande förslag. Alla befintliga uppdrag vi hittills analyserat har vi på ett eller annat sätt lyckats förbättra, antingen pris- eller precisionsmässigt, ofta både och. Med facit i hand är vi övertygade om att vi kan förbättra även din befintliga distributionslösning.