Förlängda Armen är ett transportbolag i Stockholm som grundades 1979. Vi har med andra ord lång erfarenhet av att erbjuda kvalificerade tjänster med höga leveranskrav till våra kunder. Vi har i skrivande stund ungefär 110 fordon som dagligen åker runt på Stockholms gator med leveranser till våra kunder.

För oss på Förlängda Armen är det otroligt viktigt att våra yrkeschaufförer har en gedigen utbildning och är säkra och ansvarsfulla förare ute i trafiken. Vi märker att många av våra duktiga lastbilschaufförer har tagit sitt c-körkort i Stockholm på Motor Trafikskola. De har några av branschens mest erfarna och yrkeskunniga lärare som vet vad som efterfrågas av framtidens lastbilschaufförer i Stockholm.

Är du intresserad av att jobba som lastbilschaufför och vill börja övningsköra med lastbil? Motor Trafikskola erbjuder både körlektioner och teorilektioner så du kan ta ett c-körkort i Stockholm. Vi på Förlängda Armen hoppas självklart att du kommer kontakta oss och att du blir vår nya kollega efter avklarad utbildning!