Leveranser för E-handel

E-handel

För E-handelsföretag som vill förlänga sina orderstopp och erbjuda sina kunder snabbare leverans har vi glädjande nyheter. Med vårt nya lager på ca 9000 kvm erbjuder vi förutom lagring integrerade E-handelslösningar såsom plock & pack, leverans- och betaltjänster dygnet runt. Eftersom vårt lager aldrig stänger kan vi i princip plocka, packa och administrera orders dygnet runt, året runt. Med egna fordon kör vi ut varorna var och närhelst kunderna önskar. Med andra ord kan en e-handelskund boka och betala en order mitt i natten, och få den levererad tidigt på morgonen.

Säg hejdå till orderstopp!

Förmodligen gillar inte dina kunder att vänta, inte vi heller! Därför plockar och packar vi dina orders omgående. Vårt lager är alltid öppet och alltid bemannat, ständigt redo att plocka dina kunders beställningar, dygnet runt, året runt.

Leverans samma dag!

Efter att ordern är plockad och packad bokar vi ut den med lämpligaste fordon. 110 st har vi till vårt förfogande. Vi täcker dock inte hela Sverige, men inom Mälardalen levererar vi samma dag, eller dagen efter om kunden hellre önskar det.

Hemleveranser

Glöm köerna på diverse utlämningsställen! Vi levererar dit du eller din kund önskar, hemmet eller jobbet, eller annan plats. Ingen risk för outhämtade paket och oönskade returer!

Fullständig kontroll

Med 9000 kvm tillgodo finns det gott om plats att lagerhålla dina produkter. Vi registrerar dem i vårt, eller ert, lagersystem. För att få full kontroll på leveranserna scannas allt inkommande och utgående gods, som då får ett unikt spårbart sändningsnummer. När paketet är på väg kan kunden via GPS-positionering följa sin transport, och få kontinuerligt uppdaterad information om estimerad leveranstid.