Förlängda Armen Åkeri AB söker nu 8st C-chaufförer och 2st CE-chaufförer för uppdrag i egen regi. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök idag!

Arbetsuppgifter
Vi söker servicemedvetna chaufförer för bud- och distributionsleveranser i Mälardalen. Du kommer att ingå i ett nyetablerat team och arbeta i en varierande och expansiv miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Som chaufför på Förlängda Armen Åkeri AB kommer du att ägna dig åt både bud- och distributionstransporter. Du utgår från vår terminal, lastar ditt fordon och börjar leverera i Stockholm med omnejd.

Om Förlängda Armen AB
Förlängda Armen Åkeri AB är en av Stockholmsregionens effektivaste distributionspartners. 125st fordon i varierande storlek och utföranden samt en terminal på 10.000 kvm med kyl & frysmöjligheter innebär att vi kan erbjuda effektiva kundanpassade distributionslösningar för kunder i Mälardalen.

Vi befinner oss i en expansiv fas och för att säkerställa leveranskvaliteten behöver vi förstärka befintlig fordonsflotta med ca 10st lastbilar, C och CE-fordon.

Din profil
Vi söker kvalitetsmedvetna chaufförer med god samarbetsförmåga som är ansvarstagande och stresståliga. Eftersom du/ni kommer att vara vårt ansikte utåt och representera Förlängda Armen AB både hos kund och i trafiken kommer vi därför att fästa stor vikt vid din sociala kompetens. Vi ser det som en stor fördel om du uppskattar att utveckla relationer med våra kunder och vara lyhörd för deras önskemål.

Skallkrav:
C och eller CE- kort (YKB + digitalt förarkort)
Svenska i tal och skrift

Meriterande 
Tidigare erfarenheter av bud- och distributionsvana

Villkor
Ort: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: Heltid